dazed

ironi

Publicerad 2012-09-04 17:01:30 i Allmänt

Ha. Såg att han är tillsammans med henne igen. Fy. Känner mig grundlurad. Det är som om han bara hade mig på prov, för att se om jag var bättre än hon. Men nä, det var jag inte. Det äckliga är att hon var otrogen mot honom, 2 gånger, men att han ändå går tillbaka. Men ja, det är ju vad jag gjorde med honom också (dock var han inte otrogen mot mig). Jag gav honom chans, efter chans, efter chans. Jag är ju DUM i huvudet. Blir så arg på MIG SJÄLV. Hur kunde jag göra detta mot mig. 
 
Såg dem gående på stan i fredags. Jag var så slarvigt klädd, med ett virrvarr till hår. Och så står hon där, otroligt fräsch och med lyster. Jag var bara glåmig. Mådde illa över att se dem. Mådde illa över att han ens kontaktade mig för första gången i början av februari. Ångrar att jag gav honom en extra chans i mitten av april. Ångrar att jag ännu en gång gav honom en chans i början av juli. Ångrarångrarångrar. Livet är numer fyllt av ånger. Och han mår bra. Det är ju i alla fall tur. Visst.
 
Blev dock stupfull på kvällen, ramlade - så nu är benen lila, och hade sex med ett annat krull. Det blir säkert bättre snart. Lite ångest får man ta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela